В ДНЗ №142 29 листопада 2012 року було проведено методичне об’єднання вихователів дітей старшого дошкільного віку на тему: «Підвищення якості освіти в умовах упровадження Базового компонента дошкільної освіти України (нова редакція)»

Метою методичного об’єднання було підвищення професійної компетентності педагогів з питань організації навчально-виховного процесу відповідно до вимог нового змісту Базового компонента дошкільної освіти України.

В інформаційно-презентаційному блоці виступили:

- керівник районного методичне об’єднання вихователів дітей старшого дошкільного віку Нікітіна О.С. з доповіддю-презентацією на тему: «Зміст Базового компонента дошкільної освіти (нова редакція). Пріоритетні напрямки діяльності дошкільних навчальних закладів у 2012-2013 н.р.» ;

- вихователь/методист дошкільного навчального закладу № 142 Захарчук Н.В. з доповіддю-презентацією на тему: «Логіко-математична компетентність дитини: наступність дошкілля і школи».

/Files/images/novini/IMG_0134.jpg

Вихователем дошкільного навчального закладу № 142 Бражник Т.О. було проведено заняття з логіко-математичного розвитку з дітьми старшого дошкільного віку «Подорож до країни математики».

/Files/images/novini/IMG_0124.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 178