Закриття таборів відпочинку з денним перебуванням на базі ЗНЗ Холодногірського району

16 червня 2017 року завершили свою роботу табори відпочинку з денним перебуванням, які працювали на базі загальноосвітніх навчальних закладів Холодногірського району. У цьому році в 12 таборах послуги з відпочинку отримали 2461 учень.

Робота в таборах була спланована так, щоб надати можливість кожному з дітей спробувати себе в різних справах, у виконанні особистих і колективних доручень, роботи в творчих групах. Діти вивчали правила поведінки в екстремальних ситуаціях, зустрічаються зі спеціалістами районного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді. Проводився цілий комплекс заходів щодо пропаганди екологічної культури, пропаганди здорового способу життя, екологічні десанти на території таборів.

Велика увага приділялась виховній роботі в закладах відпочинку. Під час їх роботи організовано відвідування дітьми пожежно-технічної виставки, перегляд кінофільмів у кінотеатрах, вистав театрів юного глядача, музичної комедії, екскурсії до залізнично-дорожнього, історичного, художнього музеїв, ботанічного саду, планетарію, зоопарку тощо.

Позашкільними закладами були підготовлені та надані до таборів плани заходів спрямованих на якісну організацію дозвілля дітей та графіки проведення занять гуртків. Розроблено графіки занять із вихованцями на базі басейну «Локомотив».

На базі ХСШ № № 18, 87, 108, ХГ №№ 13, 86 було організовано роботу мовних таборів. Послуги з відпочинку в яких, отримали 222 дитини.

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 128