Перше засідання координаційної ради Асоціації дитячо-юнацьких громадських організацій учнівського самоврядування «Однодумці» Холодногірського району

Потужний заряд енергії, нові ідеї, повні креативу і позитивного мислення – таке враження склалося після проведення першого засідання координаційної ради Асоціації дитячо-юнацьких громадських організацій учнівського самоврядування «Однодумці» Холодногірського району, що пройшло в режимі онлайн.

Лідери Асоціації ДЮГО «Однодумці», голови Департаментів координаційної ради учнівського самоврядування, учасники руху дружин юних рятувальників - пожежних звітували, планували свою роботу в подальшому, ділилися проєктами, які вже реалізовані та тими, що втілюватимуть в життя.

Одним із головних питань, що вирішувались під час засідання координаційної ради, було питання активізації руху дружин юних рятувальників-пожежних. Саме для цього на засідання було запрошено інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по Холодногірському району ХМТГ ХРУ ГУ ДСНС України у Харківській області Анастасію Колищак та представника громадської організації «Ротарі клуб «Харків-сіті» Олексія Жука, які не тільки познайомились з командами ДЮРП, а й розповіли про подальшу взаємодію з юними рятувальниками та подальшу допомогу у створенні класів безпеки у школах району.

Не зважаючи на складнощі, «Однодумці» творчо і злагоджено провели перше в цьому році зібрання, взяли участь у проведенні челенджу у прямому етері, присвяченому Дню народження Т.Г.Шевченка, ініціювали цікаві масові заходи: флешмоб «Квіти Перемоги», фітнес-активності до Дня здоров’я, створення лепбуків та коміксів «Безпечні весняні канікули», найкращі із яких будуть розміщені на сторінках газети учнівського самоврядування, у соціальних мережах, на сайтах закладів освіти.

Засідання було продуктивним і дало усім поштовх до нових ініціатив та починань, бо "Однодумці", вони такі - завжди попереду!

/Files/images/1_1/01/photo_2023-03-17_15-03-10.jpg

/Files/images/1_1/01/photo_2023-03-17_15-03-16.jpg

/Files/images/1_1/01/photo_2023-03-17_15-03-24.jpg

/Files/images/1_1/01/photo_2023-03-17_15-03-20.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 87