Вітаємо учителя фізичної культури Харківської гімназії № 86 Олени Володимирівни Черешнюк

Ніхто не стане заперечувати той факт, що творчий вчитель є гарним прикладом для наслідування своїм учням, а творчість - найважливішою складовою професійного успіху! Освітяни Холодногірського району впевнено засвоїли цю просту істину і постійно підтверджують її правильність своєю участю у різноманітних проєктах, розробці творчих уроків, оригінальних заходів, майстер-класів, нетворкінгів майстерності і багато чого ще.

І те, чим володіють педагоги Холодногірського, вони радо віддають іншим.

Саме про це, хочеться розповісти на яскравому прикладі учителя фізичної культури Харківської гімназії #86 Олени Володимирівни Черешнюк, яка бере активну участь у міських, обласних та Всеукраїнських проєктах і конкурсах, таких як Всеукраїнська «Школа JuniorS”, Україно-швейцарському проєкті «Діємо для здоров‘я» та інших.

Крім того, О.В.Черешнюк є наставником юних спортсменів закладу освіти, їх натхненим керівником і майстром! Завдяки творчому підходу до кожного свого учня, високому професіоналізму, її вихованці здобувають перемоги у змаганнях з різних видів спорту. Безумовно, така успішна та творча праця була помічена й оцінена!О.В.Черешнюк отримала грамоту від Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» за плідну співпрацю, активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у реалізації освітньої галузі «Фізична культура» у 2022/2023 навчальному році, створення кейсів кращих практик з фізичної культури.

Вітаємо Олену Володимирівну й бажаємо нових звершень на спортивній та педагогічній ниві.

/Files/images/2/photo_2023-06-16_13-29-09.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 82