23 серпня 2023 року найкраще місто на Землі святкує 369-річницю свого існування!

23 серпня 2023 року найкраще місто на Землі святкує 369- річницю свого існування! Це втричі знаменна дата в житті нашого міста – героя Харкова, яке завдяки своїй значущості є невід’ємною частиною біографії всієї країни, оскільки збігається з Днем Державного Прапора України та 80 – річницею визволення міста від нацистських загарбників.

На жаль, відзначення таких шанованих і важливих подій вдруге відбувається в онлайн - режимі, але від цього їхні змістовність й масштабність ніскільки не зменшуються.

Навпаки, діти та дорослі Холодногірського району не тільки активно долучилися до всіх запропонованих заходів, а ще й стали ініціаторами різноманітних тематичних марафонів, віртуальних фотопрезентацій та святкових вернісажів дитячих малюнків. Серед найкращих - селфі - челендж «Моє місто, знайоме до сліз», онлайн – фотопрезентації «Харків - місто незламних», віртуальні скрапбукінги «Герої живуть серед нас», інтерактивні бесіди «Харків: історія та сучасність», поетичні батли «Найкращі рядки присвячую Харкову…», книжкові експозиції «Харківське бібліоліто», краєзнавчий квіз « Знати й зберігати», віртуальні культурологічні подорожі містом, бліц – привітання « У різних місцях бути – Харків не забути!».

А участь здобувачів освіти в міській освітній акції «Присвята рідному місту» перетнула кордони й продемонструвала гарячу любов холодногірців до свого величного й неповторного міста!

Щиро вітаємо всіх з Днем міста-героя Харкова! Бажаємо мирного неба та незламності, міцного здоров’я, сили духу та непохитної віри в нашу перемогу!

/Files/images/23_novini/photo_2023-08-24_14-19-33.jpg

/Files/images/23_novini/photo_2023-08-24_14-19-34 (2).jpg

/Files/images/23_novini/photo_2023-08-24_14-19-34.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 151