День Незалежності України

Щороку 23 та 24 серпня в Холодногірському районі традиційно відзначаються найважливі для нашої країни свята - День Державного прапора та День Незалежності України, які стали для українського народу втіленням нашої гідності та великим прагненням до свободи.

З нагоди відзначення цих головних й знаменних свят у закладах освіти відбулися різноманітні тематичні дистанційні заходи, що були насичені онлайн - виставками дитячих малюнків та ай-стоперів «Україна-Батьківщина. Я її мала частина», експозиціями фоторобіт «Моє дитинство в незалежній Україні», тематичними поличками художньої літератури, що присвячені історичним діячам та видатним етапам в історії України «Досягнення й перспективи незалежної України», книжковими крос- челенджами фото-та архівних документів «Історична подія – Україна, 24 серпня 1991 року», онлайн - годинами спілкування з випускниками, які зараз захищають незалежність та територіальну цілісність України, що проходили під гучною назвою «Вони захищають Незалежність».

Лідери учнівського самоврядування району презентували створений до цієї дати відеоролик «Ми живемо в Україні», що був спрямований на висвітлення сучасної історії розвитку нашої держави.

Традиційно, хедлайнером заходів став патріотичний флешмоб «Є священний, вільний птах в синьо-жовтих кольорах!», де кожний учасник онлайн- заходу символічно продемонстрував почуття гордості за свою Батьківщину і тверде бачення її вільною і незалежною.

Хай у наших серцях не міліє джерело віри і надії на краще, почуття відданості та любові до своєї держави, бо Україна починається із кожного з нас!

/Files/images/23_novini/photo_2023-08-24_14-24-29.jpg

/Files/images/23_novini/photo_2023-08-24_14-24-31.jpg

/Files/images/23_novini/photo_2023-08-24_14-24-33.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 106