Сьогодні, 1 вересня 2023 року, в закладах освіти Холодногірського району, як і усюди в України, розпочався новий навчальний рік!

Сьогодні, 1 вересня 2023 року, в закладах освіти Холодногірського району, як і усюди в України, розпочався новий навчальний рік! Розпочався не як класичне свято на шкільному подвір’ї, а дистанційно, онлайн, бо на першому плані – безпека учнів і педагогів!

Але все одно - урочисто й святково! Інтернет-заходи, присвячені Першому шкільному дзвінку, Дню Знань містили безліч цікавих інтерактивностей, були наповнені радістю повернення до школи, можливістю продовження такого неймовірного занурення в океан науки, пізнання й творчості!

Урочистості розпочалися традиційно з виконання гімну України та вшанування пам'яті загиблих захисників своєї країни.

Навіть віртуальні шкільні заходи набули міжнародного масштабу: до теплих і зворушливих привітань з Днем знань активно приєднувались учні із-за кордону, батьки, які завжди створюють теплу атмосферу, надсилаючи смайлики й поздоровлення.

Неймовірно зворушливо лунали в етері слова випускників минулих років, які зараз боронять нашу державу...

Так, війна наклала свій безжальний відбиток на все життя, зламавши багато задумів і планів, але наш Харків – незламний і нескорений, міцно тримаємо стрій і твердо вірить в той час, коли всі діти повернуться до школи, зможуть спокійно навчатися і насолоджуватися цікавим шкільним життям.

Вітаємо усіх учнів, батьків, учителів з Днем Знань! Бажаємо, аби цей навчальний рік подарував радість від здобутих знань та мирне небо!

Нехай же лунає довгоочікуваний, шкільний дзвоник! Як символ великого прагнення кожного до знань, до звершень , до перемоги!

/Files/images/23_novini/photo_2023-09-01_15-29-09.jpg

/Files/images/23_novini/photo_2023-09-01_15-28-39.jpg

/Files/images/23_novini/photo_2023-09-01_15-28-51.jpg

/Files/images/23_novini/photo_2023-09-01_15-28-43.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 46