Міжнародний День Кухаря та Кулінара

Щорічно 20 жовтня відзначається Міжнародний День Кухаря та Кулінара, день, присвячений тим, хто творить смакові шедеври і розкриває нам найбільші секрети кулінарного мистецтва. Вихованці закладів дошкільної освіти Холодногірського району залюбки приєднуються до святкування, бо вони люблять не лише ласувати різними смаколиками, а й самі їх готувати. Адже у Харкові, це свято набуває особливого значення, оскільки наше місто славиться своєю гастрономічною культурою та традиціями. Харків - це місто, де можна знайти ресторани та кафе на будь-який смак, від традиційної української кухні до екзотичних страв з усього світу. Крім того, це свято створює чудову нагоду для об'єднання всіх, хто цікавиться гастрономією.

/Files/images/23_novini/jovten/photo_2023-10-22_15-09-50.jpg

/Files/images/23_novini/jovten/photo_2023-10-22_15-09-49.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 65