Школа, чутлива до психічного здоров’я

8 листопада 2023 року Координаційним центром психологічної служби системи освіти міста Харкова в рамках реалізації соціального проєкту громадської організації “ГО ГЛОБАЛ” «Психологічне та соціально-емоційне навчання для українських шкіл» організована і розпочата робота міського навчально-практичного тренінгу (в online форматі) з підвищення кваліфікації за програмою «Коли світ на межі змін: школа, чутлива до психічного здоров'я» за підтримки FCA-Finn Church Aid Foundation.

Учасники тренінгу в Холодногірському районі - практичні психологи та соціальні педагоги ХГ № 67 (Горшкова А.В., Гуменюк М. Ю.), ХЛ № 108 (Лавриненко І. В., Болдовська О. І.), ХЛ № 152 (Дяченко А. В., Вожжова Є. Р.) та ХПШ № 171 (Колодько Л. М., Швець О. В.) активно беруть участь у роботі тренінгу щодо супроводу організації простору, чутливого для психічного здоров’я у закладі освіти, що допоможе їм покращити психоемоційний стан учнів та вчителів, спростить розпізнавання та подолання проявів стресу і травм у дітей під час освітнього процесу в умовах військового часу.

Після навчання спеціалісти психологічної служби, отримавши сертифікати, проводитимуть тренінги для педагогів у своїх закладах освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 71