День Гідності та Свободи

Заклади освіти Холодногірського району активно приєдналися до відзначення Дня Гідності та Свободи, що десятий рік поспіль є одним із знакових українських свят.

На початку уроків усі здобувачі освіти схилили голови у хвилині мовчання, віддаючи шану тим, хто ціною власного життя став на захист прав і свобод українців.

В гімназіях і ліцеях району були проведені патріотичні та інтегровані інформаційні години «Україна – територія гідності», години спілкування із залученням відео – та фотоматеріалів «Україна – країна нескорених», риторичні хвилинки «Гідність і Свобода – це наша сила!», засідання «круглого столу » «Причини початку Революції Гідності в Україні».

Пройшла низка тематичних онлайн-уроків «Подвиг, що непідвладний часу», на електронних сторінках шкільних бібліотек було розгорнуто експозиції документальних матеріалів «Україна в боротьбі за державність», присвячених цьому дню.

Крім того, координатори лідерів учнівського самоврядування Асоціації ДЮГО «Однодумці» разом з педагогічними працівниками області взяли участь у онлайн-семінарі, що був організований спільно з Київським Палацом дітей та юнацтва, де піднімались питання створення освітнього середовища, демократичного та вільного.

Ми не маємо права забути якою ціною ми виборюємо нашу свободу, тож будемо докладати всіх зусиль у відстоюванні такого суспільства, де найвищою цінністю завжди буде гідність і свобода.

/Files/images/23_novini/listopad/photo_2023-11-21_14-06-08.jpg

/Files/images/23_novini/listopad/photo_2023-11-21_14-06-10.jpg

/Files/images/23_novini/listopad/photo_2023-11-21_14-06-11.jpg

/Files/images/23_novini/listopad/photo_2023-11-21_14-06-13.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 77