Обласний фестиваль "Лідер року-2023"

Голова Асоціації учнівського самоврядування ДЮГО "Однодумці" Холодногірського району Роман Овдієнко, учень 10-В класу комунального закладу "Харківський ліцей №152 Харківської міської ради" взяв активну участь у обласному фестивалі "Лідер року-2023", що був організований комунальним закладом "Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості" в січні-лютому цього року і мав на меті активізувати роботу лідерів учнівського самоврядування з національно-патріотичного виховання.

Роман представив на І етапі соціальний ролик за темою "З Україною в серці". Незламна Харківщина" , за який отримав переможні бали, що дали змогу нашому лідеру перейти до другого етапу фестивалю і представити відеоролик "Найкращий учнівський проєкт 2023 року", де він презентував волонтерський патріотичний проєкт Асоціації ДЮГО учнівського самоврядування "ЗСУ допомагай - перемогу наближай !".

За підсумками фестивалю Роман був нагороджений Подякою за свідому громадську позицію, активну участь в роботі органів учнівського самоврядування Харківщини.

Ми щиро вітаємо Романа з першим виступом в якості лідера нашої Асоціації ! Бажаємо творчості, цікавих ідей, цілеспрямованості та нових інноваційних проєктів!

Кiлькiсть переглядiв: 19