День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

26 лютого 2014 року – знаковий день в історії сучасної України. Саме цього дня почалася окупація наших територій, що надалі привела до жорстокої війни за утвердження цілістності та суверенності України.

Сьогодні у закладах загальної середньої освіти Холодногірського району було проведено цикл тематичних онлайн-заходів, присвячених Дню спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Для 5-11-х класів проведено уроки мужності «Я патріот своєї країни», години державності «Єдність дарує непереможність», інформаційні інтегровані заняття із залученням фото, відео, музичних матеріалів «Республіка Крим: традиції, культура, релігія». Розгорнуто віртуальні виставки художньої літератури «Соборна мати-Україна, одна на всіх як оберіг», експозиції фотоматеріалів «Україно! Твоя сила – в єднанні!». Підсумком проведених заходів, присвячених Дню спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, став випуск електронної газети Асоціації ДЮГО учнівського самоврядування «Однодумці», присвячений цій даті.

Півострів Крим залишається в душі кожного українця. Пам’ятаймо про ці події і пишаємося мужністю та героїзмом кожного українського бійця, який зараз боронить нашу країну!

/Files/images/24_novini/lyutiy/photo_2024-02-26_10-40-04.jpg

/Files/images/24_novini/lyutiy/photo_2024-02-26_10-40-12.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 21