Засідання координаційної ради Асоціації ДЮГО «Однодумці» учнівського самоврядування Холодногірського району

Днями відбулося засідання координаційної ради Асоціації ДЮГО «Однодумці» учнівського самоврядування Холодногірського району, де обговорювалися актуальні питання, які хвилюють дієву й амбітну команду учнівських лідерів.

На початку зустрічі хвилиною мовчання було вшановано всіх, хто поклав життя за незалежність і свободу України. Присутні схилили голови перед загиблими героями.

Члени Асоціації ДЮГО звітували про свою діяльність та обговорювали плани на майбутнє.

Розпочав засідання координаційної ради Роман Овдієнко, голова ДЮГО «Однодумці», який доповів про виконану роботу Асоціації за звітний період. У своєму виступі він висвітлив важливі події та цікаві заходи, що відбулися в районі, зазначив акції, в яких брали участь учні, педагоги, батьки Холодногірського району, розповів про найвагоміші досягнення.

Потім звітували Голови 6-х департаментів, де було прийнято та одноголосно ухвалено проєкт рішення засідання Координаційної ради Асоцації ДЮГО «Однодумці», поставлено нові задачі щодо управління та формування активної громадської позиції учнівського самоврядування.

Традиційно, всі зустрічі, що відбуваються в Асоціації ДЮГО «Однодумці», завершуються креативним заходом. Так було і цього разу! Інноваційний челендж у прямому ефірі, був присвячений Дню цифрового навчання, що припадає на останній четвер лютого, та Дню подяки. Усі учасники заходу мали можливість освоїти нову цифрову платформу та висловити від кожного департаменту подяку всім, хто нас захищає та допомагає робити добрі справи, бо вдячність – це не тільки запорука добра, а й дух перемоги.

Крізь павутиння інтернету «Однодумці» впевнено й повторювали свій девіз, що став для них справжній закликом до дій: «Зібратися разом – це початок! Триматися разом – це прогрес! Працювати разом – це успіх!»

Тож бажаємо нашим «Однодумцям» нових ідей, реалізації задуманих планів, масштабних і сміливих проєктів!

/Files/images/24_novini/berezen/photo_2024-03-04_22-09-25.jpg

/Files/images/24_novini/berezen/photo_2024-03-04_22-09-27.jpg

/Files/images/24_novini/berezen/photo_2024-03-04_22-09-41.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 30