До Міжнародного Дня захисту дітей, у приміщенні Адміністрації Ленінського району Харківської міської ради 31.05.2011 о 15.00 відбулася урочиста презентація виставки дитячого малюнку «Світ дитинства»

До Міжнародного Дня захисту дітей, за ініціативою голови Адміністрації – Наконечного В.В. та підтримкою заступника голови Адміністрації – Ісаєвої Г.О., у приміщенні Адміністрації Ленінського району Харківської міської ради 31.05.2011 о 15.00 відбулася урочиста презентація виставки дитячого малюнку «Світ дитинства»

На цій виставці представлені найкращі роботи 14 учнів шкіл, 20 дошкільнят та 3 гуртківців позашкільних навчальних закладів району.


Вже стало традицією розміщати найкращі твори юних художників на постійно діючих виставках в Адміністрації Ленінського району Харківської міської ради. Всі відвідувачі та співробітники мають можливість оцінити роботи талановитої молоді району.


Найактивніші учасники були заохочені подарунками від голови Адміністрації у вигляді книжок, фарб, олівців, альбомів для малювання та солодощів.


Володимир Васильович та Ганна Олександрівна зазначили, що кожна дитина – це яскрава індивідуальність, це особистість з перших днів свого життя та побажали розвитку їх талантів і самореалізації у майбутньому.

/Files/images/DSCF8247.JPG

/Files/images/DSCF8155.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 32