Дев'ятого вересня о 17.00 відбулось урочисте відкриття дошкільного навчального закладу №275 (вул. Елізарова, 28-а).

В церемонії відкриття взяли участь Харківський міський голова Геннадій Адольфович Кернес, народний депутат України Фельдман О.Б., директор Департаменту освіти Деменко О.І., голова адміністрації Ленінського району Наконечний В.В.

В подарунок від Геннадія Адольфовича діти отримали телевізор та музичний центр.

Дитячий сад № 275 побудований за типовим проектом в 1967 році і розрахований на 6 груп. У 1998 році у зв'язку із зменшенням кількості дітей заклад було закрито, будівля саду передана філії КП «Вода» Ленінського району. У 2011 році рішенням сесії Харківської міської ради 09.02.2011 № 66 будівля передана управлінню освіти адміністрації Ленінського району Харківської міської ради в оперативне управління.

Завдяки активній підтримці мера міста Кернеса Г.А., злагодженій роботі міської і районної влади будівля дитячого саду капітально відремонтована, введені в дію харчоблок, пральня, медичний блок, музичний зал, придбані меблі, м’який інвентар, комп’ютерна техніка. У двох нових групах для 45 малят створені всі умови для ігрової і пізнавальної діяльності. На території дитячого садочку створені зелені зони. Кожна група має окремий майданчик, на якому встановлено нове ігрове обладнання.

З урахуванням побажань батьків дитячий садок працюватиме з 7.00 до 19.00.

Кiлькiсть переглядiв: 20