20 лютого 2014 року в Харківській гімназії №152 відбувся семінар для вчителів початкової школи за темою «Формування творчої особистості на основі використання інноваційних форм інтелектуально-пізнавальної діяльності»

20 лютого 2014 року в Харківській гімназії №152 відбувся семінар для вчителів початкової школи за темою «Формування творчої особистості на основі використання інноваційних форм інтелектуально-пізнавальної діяльності».

Метою семінару було підвищення професійної компетентності вчителів початкових класів щодо формування творчої особистості.

Учасники семінару ознайомились з досвідом роботи вчителів початкових класів щодо формування творчої особистості шляхом впровадження інноваційних технологій за проектом «Інтелект України»; розглянули можливості використання інноваційних форм інтелектуально-пізнавальної діяльності у роботі з обдарованими дітьми. Вчителі Бацула Н.В. та Меламед В.А., що працюють за науково-педагогічним проектом «Інтелект України» дали відкриті уроки.

Вчитель Бацула Н.В. на уроці з українського читання за темою «Тараса Шевченка думки будуть жити віки» продемонструвала такі інноваційні технології, як проектна технологія та використання ІКТ.

Меламед В.А. на уроці «Навчаємось разом» показала різні види роботи з науково-публіцистичним текстом, ознайомила з інноваційною технологією «Броунівський рух».

Також учасники семінару відвідали майстер-клас «Робота у техніці декупаж», що провела доцент кафедри «Мистецтва» ХНПУ ім.. Г.С. Сковороди.

Всі вчителі Ленінського району, що були присутні, оцінили організацію і проведення семінару на високому рівні.

Фотозвіт можно переглянути у фотогалереї.

Кiлькiсть переглядiв: 168