Закриття літніх таборів

Непомітно минає літо, так само непомітно пролетіли дні відпочинку у пришкільному таборі «Сонечко» КЗ «ХЗОШ №136 ім. П.Д. Говоруненка».

20 червня об 11.00 на майданчику побіля школи зібралася галаслива дітвора на останню табірну лінійку цієї зміни. На свято також завітали вчителі, вихователі, батьки та близькі учнів. З привітальними словами до вихованців табору звернулася гостя свята, - методист управління освіти адміністрації Ленінського району Лариса Миколаївна Романова.

Під час святкової лінійки діти пограли в ігри, поспівали і повеселилися разом зі своїми вихователями. Під час табірної зміни діти не нудьгували: на згадку залишилися безліч цікавих та змістовних екскурсій, веселі ігри, навчання плаванню в басейні «Локомотив», весела ранкова зарядка та рухливі ігри, заняття фізкультурою, різноманітні вікторини, змагання та конкурси. Діти згадали і про смачні сніданки і ситні обіди в їдальні, подякували і медичній сестрі за її дбайливий догляд, і технічним працівникам за чисті і світлі приміщення.

Під час лінійки активні учасники такої діяльності – а це практично всі вихованці – отримали грамоти та дипломи, а також пам’ятні подарунки, які урочисто вручила начальник табору О.М. Кучук.

Педагогічний колектив вихователів табору висловлює щиру подяку батькам, які цього літа обрали наш табір для оздоровлення своїх квітів-діточок, тим батькам, бабусям і дідусям, які долучилися також до організації цікавинок у таборі. Ми дуже сподіваємося, що прощаємося не на довго, а - ДО НАСТУПНОГО СЕЗОНУ!!!

Фотозвіт можно переглянути тут.

Кiлькiсть переглядiв: 129