В ДНЗ№78 було проведено засідання районного методичного об'єднання для вихователів груп дітей раннього віку на тему: «Комплексно-тематичний підхід до організації ігрової діяльності дітей раннього віку».

28.11.2014 року в ДНЗ№78 було проведено засідання районного методичного об'єднання для вихователів груп дітей раннього віку на тему: «Комплексно-тематичний підхід до організації ігрової діяльності дітей раннього віку».

Розпочалось засідання з висвітлення теоретичного питання «Зміст педагогічної роботи щодо організації ігрової діяльності з дітьми раннього віку». Учасники переглянули процес організації та керівництва ігровою діяльністю в групі раннього віку №10 (вихователь Ломакіна Т.В.). Зустріч вихователів району завершилась діловою грою, яка називалась «Просто веселі ігри». Під час заходу вихователі змогли поділитися досвідом з даного питання.

Мета МО була досягнута: вихователі підвищили свою професійну майстерність щодо пошуку найбільш ефективних шляхів удосконалення роботи з ігрової діяльності в освітньому процесі.

/Files/images/2014_year/dekabr/image (1).jpg /Files/images/2014_year/dekabr/image (2).jpg

/Files/images/2014_year/dekabr/image.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 310