07.02.2012 року у ДНЗ№78 було проведено засідання методичного об'єднання вихователів старших груп ДНЗ району

07.02.2012 року у ДНЗ№78 було проведено засідання методичного об'єднання вихователів старших груп ДНЗ району на тему «Пізнавальний розвиток старших дошкільників з використанням інформаційно-комунікаціних технологій». Під час засідання завдяки вхідному опитуванню були визначені питання, які цікавили слухачів, для висвітлення їх у роботі методичного об'єднання. Відкрила засідання керівник методичного об'єднання Нікітіна О.С., яка ознайомила присутніх з темою, планом та регламентом роботи засідання. З доповіддю: «Створення умов для розвитку пізнавальної активності дошкільників та використання ІКТ в їх пізнавальному розвитку» виступила вихователь-методист ДНЗ№78 Шитоха Л.Ю.

/Files/images/novini/IMG_2743.JPG

У практично-аналітичному блоці вихователі ДНЗ району мали змогу переглянути заняття з дітьми старшого дошкільного віку з використанням ІКТ на тему «Лід». Після перегляду в інтерактивній формі був проведений аналіз заняття. Наприкінці засідання було проведено гру-вікторину «Чи розумніший ти за п'ятирічку», завдяки якій було порівняно знання вихователів з навколишнього світу із знаннями п'ятирічок за програмою «Я у світі».

/Files/images/novini/IMG_2745.JPG

Методичне об'єднання у ДНЗ№78 є третім засіданням у 2011-2012 н.р. Попереду слухачів чекає плідна робота, яка допоможе вихователям ще глибше розібратися в питаннях виховання та розвитку дітей дошкільного віку.

Кiлькiсть переглядiв: 177