8 лютого 2012 року о 14.00 на базі Харківської гімназії № 152 Ленінського району відбулось урочисте відкриття ІІ районного етапу малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини».

8 лютого 2012 року о 14.00 на базі Харківської гімназії № 152 Ленінського району відбулось урочисте відкриття ІІ районного етапу малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини». В урочистому святі брали участь 170 учнів 12 загальноосвітніх навчальних закладів району, юні спортсмени, батьки.

На святі були присутні почесні гості: Ісаєва Г.О. – заступник голови Адміністрації Ленінського району Харківської міської ради з соціальних та гуманітарних питань; Тринєєва Г.В. – головний спеціаліст управління з питань фізичної культури і спорту Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради; Євтушенко В.О. – начальник управління освіти Адміністрації Ленінського району Харківської міської ради; Макарова М.В. – начальник комітету у справах сім’ї, молоді та спорту по Ленінському району Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

/Files/images/novini/IMG_3391.jpg

Учасників спортивного свята привітали яскравими номерами фіналіст телепроекту «Україна має талант» Олександр Островський та символ малих Олімпійських ігор ведмідь Потап.

У вітальній промові заступник голови Адміністрації Ленінського району Харківської міської ради з соціальних та гуманітарних питань Ганна Олександрівна Ісаєва зазначила, що «здоров'я дорослої людини формується з дитинства. Здоров'я сьогодні - це не тільки індивідуальна цінність окремої людини, це багатство всієї нашої України, основа її успіху і процвітання». Ганна Олександрівна побажала всім присутнім перемоги у міському етапі малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини».

/Files/images/novini/IMG_3393.jpg

Начальник управління освіти Валентина Олексіївна Євтушенко побажала майбутнім спортсменам досягнення високих спортивних результатів, батькам разом з дітьми – проявити всю свою спритність, швидкість і кмітливість і здобути перемогу в міському етапі змагань.

/Files/images/novini/IMG_3375.jpg

Сміливі, завзяті, оптимістичні, готові до чесної спортивної боротьби, учні загальноосвітніх навчальних закладів Ленінського району запалили олімпійський вогонь.

/Files/images/novini/IMG_3460.jpg

Учасники малих Олімпійських ігор пообіцяли з честю пронести високе звання спортсмена, гідно виступити в міських змаганнях, чесно боротися за перемогу.

Кiлькiсть переглядiв: 92