12 квітня 2011 на базі Комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 425 комбінованого типу Харківської міської ради» відбулось практичне заняття для слухачів курсів підвищення кваліфікації ХАНО за темою: «Удосконалення мовленнєвої комп

12 квітня 2011 на базі Комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 425 комбінованого типу Харківської міської ради» відбулось практичне заняття для слухачів курсів підвищення кваліфікації ХАНО за темою: «Удосконалення мовленнєвої компетентності шляхом використання схематичного моделювання для складання описових розповідей, розучування віршів, переказу».
Завідувач Бойченко Г.В. презентувала навчально-виховний процес в ДНЗ №425.

/Files/images/DSC00363.JPG

Слухачі курсів переглянули:
- заняття в молодшій групі на тему: «У бабусі на подвір’ї» (вихователь Лавриненко Л.П.);
- заняття в старшій логопедичній групі на тему: «Моя сім’я» (вихователь Непокрита О.А.);
- логоритмічне заняття на тему: «Весна-красна» (муз керівник Биткова О.В., вчитель-логопед Білоконь Н.М.)

/Files/images/DSC00379.JPG

Вчитель-логопед Мухіна Н.М. показала презентацію з мовленнєвого розвитку: «Використання нестандартних прийомів для розвитку зв’язного мовлення дошкільників».

/Files/images/DSC00381.JPG

На практичному занятті слухачі не тільки ознайомилися з теоретичними аспектами методики використання моделюючих схем, а й навчилися практично їх використовувати. На пам’ять про зустріч слухачам курсів діти подарували «мотанки», які зробили власноруч.
Кiлькiсть переглядiв: 218